Shorts designed by Valenci

Toon 1 - 4 van 4

Bermuda shorts

Warme dagen vragen om luchtigere outfits. Maar in sommige situaties wil je ook netjes voor de dag komen, bijvoorbeeld dus met bermuda shorts. Denim shorts geven net dat toffe randje aan je look. Linnen korte broeken schreeuwen ‘zomer!’, maar met bermuda shorts is je look scherp en netjes. Gelukkig vind je er bij Valenci een boel. 

‘t Mannetje met een heren bermuda

Bermuda broeken zijn in principe de ingekorte versie van een pantalon. Je vindt ze soms met een strakke schnitt of met een omgeslagen pijpje. Heren bermuda’s zijn top voor zonnige dagen waarop je je aan een bepaalde dresscode moet houden. De stof is luchtig, dun maar stevig, perfect om de hele dag naar werk te dragen en ‘s avonds nog naar een etentje of borrel. Met een heren bermuda sta jij sowieso je mannetje. Top voor elk moment. 

Ruime keuze aan heren bermuda shorts

Ga je voor bescheiden, of kun je prima uitpakken? Bij Valenci vind je meerdere bermuda’s voor heren. Ga voor een donkerblauwe bermuda voor de classy look. Combineer hem met een licht overhemd of een contrasterende kleur. Alles kan met navy blauw! Zin om toch voor wat opvallender te gaan? Wat vind je bijvoorbeeld van een groene heren bermuda of lichtbruin? Met heren bermuda’s kan je alle kanten op voor een classy, nonchalante of bescheiden look.

Scoor jouw bermuda broek bij Valenci

Het is altijd een goed idee om bermuda shorts in je kast te hebben liggen. Het maakt elke look meer sophisticated en compleet. Gelukkig kan je bij Valenci ook terecht voor jouw heren bermuda’s in allerlei kleuren. Ben je op zoek naar andere shorts? Bekijk dan ons hele assortiment.