Designed by Valenci

Het zonnetje schijnt, je knijpt je ogen dicht en denkt, shit had ik nu maar een zonnebril! Valenci biedt jou de uitkomst met al onze heren zonnebrillen. Kies degene die jouw gezicht accentueert!

Toon 1 - 6 van 6

Heren zonnebrillen

Er is geen heren accessoire zo snel gefixt als een zonnebril. Met het juiste montuur en de tofste kleur maakt hij elke helemaal outfit af. Perfect voor dat zomerse terras of die winterse stralende dagen in het bos. Jouw heren zonnebril vind je bij Valenci. We hebben allerlei verschillende zonnebrillen en dus zit er altijd wel eentje voor je bij.

Ben jij een echte zonnebril man?

Ze zeggen weleens: ‘kleding maakt de man’. Maar wat dacht je van een zonnebril? Als jij de zonnebril kiest die perfect bij je past, sta jij je mannetje wel! Stap jij het liefst bij elke zonnestraal naar buiten? Hup, spijkerjasje aan, zonnebrilletje op en genieten maar. Het kijkt toch een stuk makkelijker door die gekleurde glazen. Zo hoef je je ogen niet te knijpen en bovendien hou je jezelf ook nog eens een beetje privé - wanneer je eens een keer niet zo goed geslapen hebt. Een zonnebril is je redder in nood.

Welke heren zonnebril kies jij?

Bij Valenci hebben we een mooi aanbod van zonnebrillen voor mannen. Geen 200 stuks die vanaf je scherm naar je loeren, maar een strakke selectie waar elke zonnebril man zijn perfecte match vindt. Ga je bijvoorbeeld voor een ronde heren zonnebril, voor die echte seventies vibes en festival feelings? Of ga je liever een paar decennia terug en kies je voor een rechthoekige zonnebril voor heren? Hiermee creëer je snel een hippe, stadse én luxueuze look. En natuurlijk is daar altijd nog het piloten montuur. De klassieker onder de heren zonnebrillen. Voor een echt retro stijl ga je voor deze aviator zonnebril. Bij Valenci vind je ze allemaal.

Zonnebrillen voor heren online kopen bij Valenci

Dus zoek jij ook een nieuwe bril voor in het zonnetje? Jouw heren zonnebril kun je hier online bij Valenci kopen! Goede kwaliteit en een strak montuur. Kijk dus rustig eens rond en kijk ook eens bij andere zomerse items, zoals onze zwembroeken of shorts.