Trainingspakken - Jogging

Trainingspakken - Jogging

Valenci trainingspakken: Comfortabele tracksuits voor heren tegen de beste prijs. Ontdek ons aanbod en shop uw ideale outfit nu!

Toon 1 - 24 van 35
uitverkocht
Trouser Anchorage Red
€29,95

Stijlvol trainingspak kopen

Een fit, afgetraind lichaam begint met presteren in de gym. Trainingspak aan en gaan! Met een goede outfit voel je je zeker én presteer je beter. Maar ook thuis is het trainingspak een geliefd item. Dit keer niet om je in het zweet te werken, maar om in te relaxen. Wat jij ook doet met je trainingspak, bij Valenci kun je dit comfortabele pak in allerlei soorten en maten kopen. Van stijlvol slim fit trainingspak tot joggingpak met fashionable twist. Welk trainingspak koop jij?

Trainingspak voor thuis kopen

Hoewel de naam trainingspak anders doet vermoeden, wordt dit comfortabele joggingpak allang niet meer gebruikt om alleen in te sporten. Veel mannen gebruiken het als loungewear. Na een lange dag in nette werkkleding gaat ‘s avonds de chino uit en het trainingspak aan. Door er meerdere te kopen, heb je altijd een lekker trainingspak klaarliggen. Wie écht comfort wil, hult zich in een fluwelen trainingspak. Dit zachte joggingpak zit relaxed en is helemaal on trend. Maar ook het cargo trainingspak is populair. De zakken geven dit pak een urban look en zijn handig om kleine spullen zoals je telefoon in kwijt te kunnen. 

Fashion joggingpakken voor heren

Ja, ook trainingspakken zijn trendgevoelig. Bij Valenci vind je dan ook meer dan alleen pakken met een sportieve streep of logo. Met een collectie stijlvolle, trendy trainingspakken wil je je nieuwe loungewear het liefst ook gewoon naar buiten dragen. Zeker doen, daar zijn deze kwalitatieve pakken mooi genoeg voor. Door slim te kopen, kun je meerdere trainingspakken onderling combineren. Zo gaat een zwarte cargo trainingsbroek goed samen met een jack in een andere stijl of kleur. In de online collectie van Valenci vind je onder andere fluwelen trainingspakken, cargo trainingspakken met stoere zakken en colorblock trainingspakken. Liever basic? Ook dan is er online genoeg keuze.