Designed by Valenci

Designed by Valenci

Valenci heren coltruien: Klassiek, stijlvol & warm. Alle kleuren beschikbaar. Verrijk uw wintergarderobe tegen de beste prijs!

Toon 1 - 24 van 24
Sale
Trui Chandolin Zwart
€59,99 €39,99

Tijdloze coltrui voor heren kopen

De coltrui voor heren gaat al heel wat jaren mee. Logisch ook, want deze stijlvolle warmhouder helpt je de winter door zonder iets af te doen aan je looks. Geen grove materialen, oversized modellen of onflatteuze stoffen. Gewoon een nauwsluitende trui die je bovenlichaam goed laat uitkomen. Zo weersta je de kou in stijl. Wil jij nog een heren coltrui kopen? Bij Valenci kun je ze in iedere denkbare kleur bestellen. Van een klassiek zwarte coltrui tot bordeaux of felgroen. Onmisbaar voor stijlvolle heren.

Elegante coltrui voor heren

Wat maakt de heren coltrui zo’n elegante trui om te kopen? De coltrui onderscheidt zich met, de naam zegt het al, een aansluitende col. Deze geeft je de hele dag door een heerlijk warm gevoel. Ook kenmerkend is de nauwsluitende pasvorm en de smalle afloop aan de armen. De coltrui is hiermee het ultieme kledingstuk voor heren die vaak in de gym te vinden zijn. Laat zien dat bovenlichaam, mannen! Bij Valenci kun je jouw coltrui eenvoudig online bestellen.

Coltrui kopen? Zo combineren mannen hem

Sportief, casual of gekleed. Mannen combineren de coltruien van Valenci op oneindig veel manieren. Op kantoor of tijdens een zakelijke bespreking is de coltrui de ideale vervanger van een overhemd. Draag hem op een pantalon of onder een colbert voor een warme business look. Iets minder formeel? Combineer je heren coltrui met een mooie chino en creëer de perfecte casual-chic outfit voor tijdens een diner. Stoere mannen rocken de coltrui op een destroyed jeans en met een paar grove boots. Op de écht koude dagen vormt een dunne coltrui een welkome extra laag onder je andere kleding. Waar jij hem ook mee combineert, bij Valenci kun je voor iedere gelegenheid een stijlvolle coltrui kopen.