Betaalmethoden

Ja, we weten ondertussen hoe het werkt. Jij wilt iets hebben, maar je moet er ook iets voor geven. En meestal is dat geld. Centen, knaken, euro’s. Het minste wat wij kunnen doen is er een flexibele handeling van maken. Zo hoef je niet gelijk het bedrag over de toonbank te smijten, maar kun je ook achteraf je bestelling betalen. 

Bij Valenci heb je veel verschillende mogelijkheden om jouw nieuwe outfit te financiëren. Alles om jou zoveel vrijheid te geven zodat jij van je nieuwe aankoop kunt genieten. 

 

iDeal

Handig en snel. Dat is iDeal. Je kiest deze betaalmethode als je gelijk wilt afrekenen. Bij de betaling kies je voor deze functie en klikt daarna op jouw bank in het menuutje. Onze webshop leidt je gelijk naar de vertrouwde betaalomgeving van jouw bank. Met een extra apparaatje of alleen je telefoon maak je de betaling compleet. Je bestelling komt eraan!

 

Creditcard

Heb je een Visa of Mastercard creditcard? Handig! Want hiermee kun je betalen nog iets langer uitstellen en geniet je bovendien ook van zekerheid. Wanneer je bestelling bijvoorbeeld onverhoopt kwijt raakt, ben je met de meeste creditcard providers verzekerd en betaal je niet voor iets wat je niet hebt ontvangen. Daarbij is het gewoon een hele fijne waarmee je pas aan het eind van de maand hoeft te betalen. 

 

PayPal

Ook een online systeem. Voor PayPal moet je een account hebben waaraan jij jouw bank koppelt. Met een paar klikken en een goedkeuring heb jij jouw bestelbevestiging in de mail. Het bedrag wordt vaak dezelfde dag of die erna van je rekening afgeschreven. Retourneer je de bestelling? Dan is PayPal verantwoordelijk voor de terugstorting van het bedrag.

 

Klarna

Achteraf betalen doe je met Klarna. Zo heb je lekker de tijd om jouw nieuwe outfit te passen, zonder dat je van tevoren hoeft te betalen. Zit die broek of trui echt goed? Dan betaal je je bestelling binnen 30 dagen na aankoop. Op je gemak zonder vast te zitten.

 

Bancontact

Wil je jouw bestelling met Bancontact betalen? Ook dat is gewoon mogelijk. Wanneer je op het symbooltje klikt tijdens de betaling, word je doorverwezen naar de app van Bancontact. Samen met je digipass of kaartlezer rond je de betaling af. Eitje!